• SPAFF in beeld
  • Aandacht voor Upload Cinema ‘The Art of Science’ in DWDD
  • Sneakpreview Upload Cinema ‘The Art of Science’
  • Win kaarten voor de VPRO-Tegenlichtdag
  • Cineast, schrijver en essayist Peter Delpeut opent SPAFF
  • Timetable
  • Wat is SPAFF?
  • Eten & Drinken

SPAFF kijkt terug

Published 18 september 2013 at 09:24 - No Comments

We kijken terug op een succesvol SPAFF 2013 met inspirerende films en documentaires, bevlogen wetenschappers die de films hebben ingeleid, de Nederlandse première van Particle Fever (Mark Levinson), de lancering  van ‘The Art of Science’ (Upload Cinema) en een levendig discussieprogramma i.s.m. VPRO Tegenlicht. De film Physics à la Picasso van Huub Rutjes en Jasper Reinders [...] IWEBIX Webdesign

Science Park Amsterdam

Published 23 augustus 2012 at 13:45 - No Comments

SPAFF is een initiatief van Science Park Amsterdam, onder curatorschap van Jan van den Berg, en met medewerking van alle wetenschappelijke instellingen en bedrijven die op het park zijn gevestigd. Met SPAFF wil Science Park Amsterdam zoveel mogelijk Amsterdammers op een bijzondere wijze laten kennismaken met dit bijzondere gebied in de stad. Science Park Amsterdam [...]

Latest Articles

Latest Articles from the Blog